Herfst 2021

Update 23 september. 


Het nieuwe seizoen is weer begonnen en jullie kunnen weer lekker samen poloën, 

het mooiste wat er is. Na een zeer geslaagd zomerseizoen zijn we nu met vol enthousiasme

bezig met de voorbereidingen voor de allerleukste invulling van jouw herfstvakantie.


Graag geven we jullie een update hoe onze herfstactiviteiten er naar verwachting uit zullen 

zien.  Dit alles natuurlijk op basis van de laatste inzichten vanuit de overheid en onder 

voorbehoud dat we met de geldende maatregelen dit ‘spoorboekje’ de komende weken 

kunnen volgen. Kijk hier voor een overzicht van de veelgestelde vragen.


De herfstkampen gaan door! We organiseren twee overnachtingskampen speciaal voor alleen keepers. Het eerste kamp valt in de vakantie van Regio Noord en Midden en is van 18 t/m 21 oktober. Het tweede kamp is voor Regio Zuid en van 25 t/m 28 oktober. Beide keeperskampen zijn voor jongens en meisjes t/m negentien jaar.


Met onze herfstkampen logeren we in het Seminar op slechts 50 meter van het KNZB-bad in Zeist. We streven naar een maximumcapaciteit van 40 deelnemers per kamp, zodat we dit alles veilig en binnen de regels kunnen laten verlopen. De keeperskampen hebben voor een groot deel dezelfde opzet als voorgaande edities. 


18-19-20-21 oktober Goalkeepers OnlY

25-26-27-28 oktober Goalkeepers OnlYNaast deze overnachtingskampen organiseren we ook 

supergave specialisatiedagen. Tijdens deze dagen staan trainingen centraal 

voor midvoors, midachters, snel en beweeglijke spelers en schutters. Op de specialisatiedagen voor de schutters 

is er ook speciale aandacht voor linkshandige spelers. Ons vaste trainersteam wordt aangevuld met absolute wereldtoppers. Kijk snel op onze kalender om te zien wanneer welke specialisatie traint. De specialisatiedagen zijn voor jeugd t/m zeventien jaar en zijn zonder overnachting. Deelnemers aan de specialisatiedagen zijn vanaf ± 09.00 uur van harte welkom. Het gevarieerde en compleet verzorgde dagprogramma met o.a. video-, land- en twee watertrainingen duurt tot ± 17.00 uur. Wij verzorgen een heerlijke lunch. De tijden zijn een indicatie. De exacte tijden en het programma volgen t.z.t.


Wereldtoppers aanwezig

Ons vaste trainersteam onder leiding van ex-bondscoach Paul Metz wordt aangevuld met absolute wereldtoppers. Zo zijn o.a. keepster Laura Aarts, linkshandige schutter Daniëlle de Bruijn, all-rounder Iefke van Belkum en midvoor Thomas Lucas aanwezig bij trainingen. Kijk snel op onze kalender om te zien wanneer welke specialisatie traint.  


Wereldtoppers (v.l.n.r.) Iefke van Belkum, Laura Aarts, Thomas Lucas, Daniëlle de Bruijn aanwezig bij herfstactiviteiten

De inschrijving voor onze herfstactiviteiten is geopend. De volgorde van aanmelding is belangrijk in het geval er extra coronarestricities gelden. Bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers worden aanmeldingen behandeld op volgorde van binnenkomst. 


Wij maken ons op voor mooie herfstkampen en hopen jullie allemaal op onze activiteiten te zien. 

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.